Aanmelden

Welkom bij de Bossche ZwemVereniging.
 
Door op de onderstaande knop "aanmelden nieuw lid Bossche ZwemVereniging" te klikken, kunt u of uw kind zich inschrijven als nieuw lid bij onze vereniging voor:
  • Zwemlessen voor het Zwem-ABC
  • Wedstrijdzwemmen
  • Zwem U Fit groep
  • Aqua Vitaal
 
Alle (nieuwe)leden van onze vereniging worden geregistreerd door onze ledenadministratie in Zwemscore.
Zwemscore is een digitaal systeem waarin onze ledenadministratie bijgehouden wordt. Mochten er gegevens, in de toekomst, wijzigen dan ben je daar zelf verantwoordelijk voor om dit in zwemscore te wijzigen.

Zwem-ABC
U kunt aangeven op welke dag(en) u beschikbaar bent voor de zwemles van uw zoon of dochter. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Echter kan het voorkomen dat wij u op een andere tijd indelen. Dit heeft te maken met de beschikbare ruimte in de bestaande lesgroepen. De lessen op maandag en vrijdag vinden plaat tussen 18.00 en 19.30 uur, op zaterdag tussen 8.30 en 10.00 uur. 
Voor de lessen op de maandag geld dat lessen voor het eerste badje om 18.00 uur zijn, het tweede badje om 18.45 uur en vanaf het derde badje t/m A diploma worden de lessen om 18.00 uur gegeven. Houdt hier rekening mee, tijdens de aanmelding!


Houdt u er rekening mee dat de gemiddelde wachttijd 8 maanden bedraagt. U ontvangt ongeveer vier tot zes weken voor de start van de zwemlessen een digitale uitnodiging. Wij gebruiken het door u opgegeven e-mailadres van de inschrijving. Mocht in de tussentijd uw e-mailadres veranderen dan dient u dit zelf te wijzigen in uw persoonlijk account. Mocht u niet kunnen inloggen dan kunt u contact op nemen met ons via voorzitter@bzv.nl.
 
Meldt u zich aan voor een andere groep dan het Zwem-ABC dan ziet u op welke dagen er gezwommen kan worden. De eerste training zal, m.u.v. Aqua Vitaal, op de maandag zijn.

Nederlands
Internet Zwemscore Module
English
Internet Swimming Score Module
Duits
Internet swimresults modul