Aanmelden
Aanmelden

Welkom bij de Bossche ZwemVereniging.
 
Via onderstaande wachtlijsten is het mogelijk om jezelf of je kind in te schrijven als nieuw lid bij onze vereniging. Inschrijven is mogelijk voor de volgende afdelingen en groepen:

Zwem-ABC

  • Zwem-ABC: A-diploma
  • Zwem-ABC: B-diploma (je moet een kopie van het A diploma meebrengen)
  • Zwem-ABC: C-diploma (je moet een kopie van je B diploma meebrengen)
  • Zwem-ABC: A-diploma 10+ (zwemproject Nicole)
  • Zwem-ABC: Ouder & Tiener / Volwassenen

Wedstrijdzwemmen

  • Wedstrijdgroep vanaf 6 jaar & minimaal het B-diplom

Recreatief zwemmen
Voor deze afdeling geld dat je moet kunnen zwemmen in diep water!

  • Zwem U Fit groep
  • Aqua Vitaal
Alle (nieuwe)leden van onze vereniging worden geregistreerd door onze ledenadministratie in Zwemscore.
Zwemscore is een digitaal systeem waarin onze ledenadministratie bijgehouden wordt. Mochten er gegevens, in de toekomst, wijzigen dan ben je daar zelf verantwoordelijk voor om dit in zwemscore te wijzigen.

Zwem-ABC
U kunt aangeven op welke dag(en) u beschikbaar bent voor de zwemles van uw zoon of dochter. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Echter kan het voorkomen dat wij u op een andere tijd indelen. Dit heeft te maken met de beschikbare ruimte in de bestaande lesgroepen. De lessen op maandag en vrijdag vinden plaat tussen 18.00 en 19.30 uur, op zaterdag tussen 8.30 en 10.00 uur. 
Voor de lessen op de maandag geld dat lessen voor het eerste badje om 18.00 uur zijn, het tweede badje om 18.45 uur en vanaf het derde badje t/m A diploma worden de lessen om 18.00 uur gegeven. Houdt hier rekening mee, tijdens de aanmelding!

U ontvangt ongeveer vier tot zes weken voor de start van de zwemlessen een digitale uitnodiging. Wij gebruiken het door u opgegeven e-mailadres van de inschrijving. Mocht in de tussentijd uw e-mailadres veranderen dan dient u dit zelf te wijzigen in uw persoonlijk account. Mocht u niet kunnen inloggen dan kunt u contact op nemen met ons via ledenadministratie@bzv.nl.


Volgt uw zoon of dochter momenteel ergens anders zwemles en wilt u overstappen dan kunt u dit aangeven bij in aanmelding. Wij ontvangen tevens, indien dit mogelijk is, een print screen van de voortgang van het huidige leerlingvolgsysteem. Dit hebben wij nodig om in te kunnen schatten in welk bad uw zoon of dochter zou kunnen instromen. 

Wedstrijdzwemmen en Recreatief zwemmen

Via de onderstaande lijst kun je je opgeven voor het wedstrijdzwemmen of recreatiefzwemmen. Bij het recreatiefzwemmen heb je de keuze uit de groepen Zwem U Fit en  Aqua Vitaal.

Na aanmelding ontvang u een automatisch bericht dat u de inschrijving kunt afronden door het betalen van het inschrijfgeld. Wij informeren u vervolgens over de mogelijkheden wanneer u kunt straten. Houd er rekening mee dat er een korte wachtlijst is voor de groepen bij het recreatief zwemmen. 


Zwem-ABC
Recreatief Zwemmen
Wedstrijdzwemmen